Жената, която успя да завърти главата на двама Шерлок

axn-sherlock-index_0

Ето една страхотна подробност, която със сигурност сте пропуснали...

Макар че Шерлок Холмс е красив и надарен човек (разбира се като оставим настрана маниите му), той инвестира много повече време и усилия в разрешаване на криминални загадки, отколкото в разбиване на женски сърца. Всъщност има много малко жени, които са събудили неговия интерес - но главно със своя интелект и страстта си към гатанките. Какво искаме да кажем? Никак не е лесно да завъртите главата на Шерлок. Но както открихме наскоро, има само една дама, която е успява да омае не един, а двама Шерлок, или нещо такова... 

КАКВО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ШЕРЛОК?

(кредит: Warner Bros. Pictures)

И жената е Рейчъл Макадамс! Тя не просто е в ролята на прочутата любовна тръпка на Холмс, Айрин Адлер, и в двата филма, режисирани от Гай Ричи, с Робърт Дауни Джуниър в ролята на прочутия детектив, но наскоро омая друг актьор, станал известен с ролята на Холмс - Бенедикт Къмбърбач. В последния филм на Marvel, "Доктор Стрейндж", тя е в ролята на Кристин Палмър, хирурх и партньор на Стивън Стрейндж, в ролята Бенедикт Къмбърбач! Вие със сигурност не сте забелязали тази малка подробност. 

(кредит: Warner Bros. Pictures/ Marvel Studios)

Кой би могъл да допусне, че е възможно жена да сплете ръцете си не около един, а около двама Шерлок! Ето това се нарича сексапил ;)

(кредит начална снимка: Warner Bros. Pictures)

Може също да харесате