Няма да повярвате каква е истинската възраст на звездата от "Скрити доказателства"!

axn-the-body-of-proof-actress-looks-so-young-1600x900

Каква е тайната на Дейна Дилейни?

Дори младите актриси в Холивуд може да изпитват завист, заради красотата на Дейна Дилейни. Тя изглежда млада, секси и интелигентна. Ето защо ние бяхме много изненадани да разберем, че актрисата от "Скрити доказателства" е на 56. Звездата от "Отчаяни съпруги" изобщо не изглежда отчаяна. Напротив, славата ѝ продължава да расте, след като получи ролята на д- Меган Хънт в драмата "Веществени доказателства". Не пропускайте сериала по AXN!

НАЙ-БРИЛЯНТНИТЕ ПСИХОПАТИ ВЪВ ФИЛМИТЕ

  (ABC)

Нейните почитатели може да не обръщат внимание на слуховете за пластини операции, но нейната красота очевидно показва нещо различно. За специалистите е ясно, че Дейна Дилейни се е подложила на операции заради кожата на лицето. Веднъж Дейна споделя, че не харесва инжекциите с ботокс с цел корекция на долните клепачи, но фактите потвърждават, че тя си е правила такива процедури.

 (Getty Images)

Няма никакво значение, дали тя все пак е направила някои малки корекции, това, което я прави толкова неповторима, е фактът, че винаги е заобиколена от по-млади мъже. "Започнах да излизам с по-млади мъже след като навърших 20," казва тя с усмивка. "Когато бях на 29, излизах с някой 21-годишен." Имала е любовна връзка със сомелиер, 11 години по-млад от нея, след това с писател, с 14 години по-млад от нея. "Не мога да излизам с много по-млади мъже. Тази разлика в годините (14) е моят лимит. Но младите мъже са по-забавни. Харесвам енергията им. Винаги съм била малко по-млада за възрастта си." Да, Дейна! Ти си права! Изглеждаш наистина фантастично!