Шокиращи обичаи и истории от времето на Спартак

spartacustb

В онези времена само силните са оцелявали!

Да сте съвременник на Спартак предполага, че сте леко дебелокож. Защо казваме това? Само вижте какви перверзни и откровено жестоки обичаи са имали в онези времена и ви гарантираме, че наистина ще се шокирате.

7 ВАРИАНТА НА СПАРТАК - НАСЛАДА ЗА ОЧИТЕ

1.     Някога римляните правели истински декадентски пиршества. Организирали празненства на които танцували, докато изпаднат в екстаз, а след това започвали да правят безразборен секс. Тези пиршества били толкова упадъчни, че били забранени от властите и наказвани с мъчения.

                                                       (Starz)

2.     Тогава робите не са имали никакви права. Това означава, че независимо от възрастта и пола им те били използвани за секс от господарите си и нищо не можело да се направи по въпроса.

3.     Ако сте гледали "Спартак", вероятно знаете, че римляните много са си падали по насилието. Обичали да наблюдават гладиаторски битки, улични побои и битки на гладиатори с диви животни.

                                                       (Starz)

4.     В онова време майките не са имали проблем с това да изхвърлят нежеланите си новородени бебета на сметището. Да, правилно прочетохте.

5.     Избиването на войници било честа практика с цел дисциплина. Ако една военна част била смятана за непокорна, тогава един на всеки десет войници бил пребиван до смърт със сопи от бившите му другари.

                                                        (Starz)

Много от тези обичаи можете да видите в "Спартак", който можете да гледате всеки вторник от 23:25 и 00:35 часа по AXN Black!