Ще се съберат ли най-накрая Клое и Роше?

axn-chloe-and-rocher-1600x900

Щастлив край за главната героиня, или пък не?

Скоро по AXN предстои да гледаме шести сезон на популярния френски криминален сериал "Профилиране". Но какво ще видим? Този сезон е специален, тъй като ще станем свидетели на това как актрисата Одил Вилмен, известна още като Клое Сент-Лоран, напуска сериала. Одил взема това решение, за да има възможност да се посвети на други проекти, но въпреки това ще е тъжно да висим как си тръгва. 

10+1 ФРЕНСКИ НЕЩА, КОИТО ВСЕКИ ЧОВЕК ЗНАЕ

(AXN/TF1)

Но какво предстои за Клое през този сезон? Дано това да е щастлив край. През предходните сезони Клое преживя много трудни моменти, така че е напълно естествено да получи малко почивка. Дори е възможно да станем свидетели на романтична връзка (може би между главната героиня и детектив Роше). Но дали щастието й ще е краткотрайно? Сезонът трябва да завърши с изстрел - но кой ще е мишената и дали някой ще умре? За да разберете отговорите на тези въпроси трябва да почакате до идването на шести сезон по AXN!

Кой ще замести очарователната Одил Вилмен в следващия сезон? Името й е Жулиет Роде и лицето й вече е познато на феновете на "Профилиране". Всъщност актрисата вече е участвала в сериала в ролята на Адел Делетр, брилянтен криминолог, която вече е работила с полицейския екип в края на сезон 4 и в началото на сезон 5. Да видим дали ще е достойна заместничка на великата Одил Вилмен!

(AXN/TF1)

Може също да харесате