Последната мода сред звездите е "Fingermouting"?!

axn-fingermouthing-trend-1600x900

Тя се появи в социалните медии и изглежда феновете я харесват

Някога публикували ли сте снимка в социалните медии, на която сте с пръсти на устните - действие, което е известно като ‘Fingermouting’? Звездите, особено Кайли Дженър, са известни с позата, която кара човек да изглежда така, като че ли се опитва да си направи фалшиви мустаци с пръст на горната устна. Ние не сме много сигурни откъде тръгва тази мода, но е напълно очевидно, че става дума за обмислено движение, а не просто снимка от сорта на "хвана ме неподготвен".

ЗВЕЗДИ, КОИТО КАЗАХА НЕ НА ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ

През 2015 г. Кайли Дженър споделя, че е превърнала тази поза в своя запазена марка, защото се притеснявала от устните си. "Дори сега винаги публикувам снимки, на които пръстът ми е пред устата ми... това е навик. Свикнала съм да прикривам устните си,"


 

@glamouruk

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) onMay 1, 2016 at 9:08pm PDT


Но очевидно зад тази мода се крие нещо повече, защото буквално всички са луднали по нея, а модели като Бела Хадид определено не се притесняват от вида на устните си.


 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) onMay 17, 2016 at 6:33pm PDT


Но типът красиви млади жени, които изглежда използват тази поза, съвсем не са случайни, както обясняват модни редактори и експерти. По-точно модели на Instagram и модни блогъри са завладени от тази модерна поза и имат много последователи, които харесват техния стил и тоалети. Ако искате да привлечете фенове към профила си в социална медия, не се колебайте и започнете да използвате смело пръстите си. 

 

hat life

A photo posted by McKayla Maroney (@mckaylamaroney) onJul 6, 2016 at 9:57pm PDT

 

#thinkreese x #lanimalco stackable bones... www.thinkreese.ca

A photo posted by @thinkreese onApr 10, 2016 at 11:12am PDT

 

After a long day of work

A photo posted by Ashley Benson (@itsashbenzo) onJun 1, 2016 at 10:18pm PDT

Може също да харесате