Новият сезон на КАРТЪР вече е факт

carter-1600x900

ВТОРИ СЕЗОН НА КАРТЪР - ТАЗИ ПРОЛЕТ! 

Sony Pictures Television и Canada’s CTV съобщиха, че стартират снимките на втори сезон на успешния сериал по AXN "Картър", с участието на Джери О'Конъл, Сидни Поатие и Крисчън Брун. В новия сезон като продуцент ще се включи Анди Берман (Psych, Rosewood), а създателят на сериала -  Гари Кембъл, ще остане негов продуцент и сценарист. Работата по втория сезон ще започне  още тази пролет!

ЛЮБОПИТНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДЖЕРИ О'КОНЪЛ

„Картър“ проследява приключенията на Харли Картър – актьор, поел към Холивуд, за да стане голяма телевизионна звезда. В главната роля на най-гледания криминален сериал в Америка, Харли бързо се сдобива с всички атрибути на славата, но годините, прекарани в месомелачката Холивуд, буквално го съсипват. Въпреки, че му остават още две години от договора с телевизионната компания, Харви захвърля всичко и поема към родния си дом на север, за да се опита да вкара живота си в ред и да намери отново себе си.

Обратно в Бишъп, за Харли се оказва истинско предизвикателство да накара съгражданите си да го отделят от телевизионния му герой и да го вземат на сериозно, в това число и двамата му най-добри приятели Сам Шоу (Синди Поатие Хартсонг) и Дейв Лейг (Крисчън Брун), които смятат, че той преминава през кризата на средната възраст. Дошло е времето да докаже пред света, че той не само играе полицейски следовател в телевизията, но може да разкрива истински престъпления също толкова успешно, колкото и от телевизионния екран.

(Снимки: AXN)


Може също да харесате