Научете повече подробности за сбогуването на Дерек Морган с "Престъпни намерения"!

derektb

Шемар Мур скоро ще остави зад гърба си популярния си герой!

Преди единадесет години Шемар Мур започва да изпълнява роля, която ще предопредели развитието на кариерата му, тази на Дерек Морган в "Престъпни намерения". Не е нужно да казваме, че неговият талант, в съчетание с харизмата му успяват да спечелят сърцата на хиляди фенове и фактът, че той прилича на бог просто подсилва интереса на зрителите към актьора. Но вече американският актьор е готов за промяна, а това означава *ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЪР*, че трябва да каже сбогом на "Престъпни намерения".

      КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА ПРЕЛЕСТНАТА КИРСТЕН ВАНГСНЕС

 

(CBS)

Това се случва до края на сезон 11, който в момента се излъчва по AXN. По-точно в епизод 18, “A Beautiful disaster”, който вече е излъчван в САЩ. Както може да се очаква, напускането на сериал, в който участва от самото начало без да пропуска нито един епизод, е сериозно емоционално предизвикателство.

“Аз съм развълнуван и много напрегнат относно неизвестното” казва актьорът за CBS.com. “Аз израснах чрез Дерек Морган и през всички тези години в ‘Престъпни намерения’.”

Той ще липсва и на колегите си, както Ей Джей Кук отбелязва, “Ще ни липсваш толкова много, но аз се гордея с теб, защото следваш мечтите и сърцето си.”

(CBS)

Що се отнася до отношенията му с очарователно ексцентричната Кирстен Вангснес, Шемар споделя само това: “Кистен винаги ще си остане моето момиченце”.

Осъзнавайки колко трудно неговите фенове ще преживеят напускането му, актьорът се опитва да ги успокои с няколко думи: “Плачете ако трябва. Пищете и крещете, ако ви се налага. Но се усмихнете и празнувайте. Това не е сбогом, това е просто сбогуване с тази част от съня.”

Припомнете си тези думи, когато Дерек вече няма да е част от екипа - ние нямаме търпение да видим какво ни е приготвил Шемар за в бъдеще!

(CBS)