Кино премиери през ноември, които не бихте искали да пропуснете

axn-november-1ndex

Чудите се какво да гледате на кино? Ето и нашите предложения!

Като всеки друг месец и този ви представяме 5 предстоящи премиери, които просто не можете да пропуснете! Както се оказва, този месец с помощта на филмите ще имаме възможност да изследваме други измерения, да търсим фантастични зверове, да се срещнем с извънземни, освен това ще имаме възможност да видим анимационния вариант на страхотен хит от 90-те, както и новия филм на Мел Гибсън, който разказва за един изключително необичаен герой от Втората световна война. Звучи ви вълнуващо? Разгледайте списъка ни по-долу!

ФИЛМИ, КОИТО НЕ МОГАТ БЕЗ МУЗИКАТА СИ

Доктор Стрейндж
След като видяхме първите отзиви, вече сме сигурни, че ни предстои едно сюрреалистично пътуване с зашеметяващ екшън, какъвто не сме виждали никога преди. В главната роля е звездата от "Шерлок", Бенедикт Къмбърбач, той е неврохирург, който се опитва да се възстанови след автомобилна катастрофа и открива магическия си потенциал, Мадс Микелсен от "Ханибал" е в ролята на уникално изглеждащия злодей (ех, тези очи!), така че ние нямаме търпение да видим този нов филм на Marvel. По кината от 04.11.2016 г.

Фантастични зверове и къде да ги намерим
Най-накрая отново сме в света на Хари Потър, или нещо такова. Този път ще проследим премеждията на Нют Скамандър в тайната общност на вещици и магьосници на Ню Йорк седемдесет години преди Хари Потър да прочете книгата си в училище. По кината от 18.11.2016 г.

Тролчета
И сега нещо за дечицата. Помните ли модата по тролчетата през 80-те и 90-те? Предполагаме, че от киноиндустрията са решили отново да представят тези малки разбойници на по-младата аудитория под формата на история за две тролчета, опитващи се да спасят селището си от разрушение. Няма начин да не сте чували страхотния хит на Джъстин Тимбърлейк към тази анимация (който освен това дублира и герои във филма). По кината от 28.10.2016 г.

Първи контакт
Професорът по лингвистика, Луис Банкс (Ейми Адамс), се нагърбва с голямата отговорност да ръководи елитен екип от специалисти, когато огромни космически кораби кацат на 12 места по целия свят. Докато човечеството балансира на ръба на глобална война, Банкс и екипът й започват надпревара с времето в опитите си да открият начин да общуват с извънземните посетители. Надявайки се да разгадае загадката, тя поема риск, който може да застраши както нейния живота, така и този на цялото човечество. По кината от 11.11.2016 г.  

Хаксоу Ридж
Новият филм на Мел Гибсън е забележителна истинска история на Дезмънд Дос (Андрю Гарфийлд), който е удостоен с Медал на честта, въпреки че отказва, по религиозни причини, да убива вражески войници по време на Втората световна война. В началото Дос става обект на присмех и е изпратен в изгнание, заради проявеното малодушие, но на бойното поле той доказва, че е невероятно смел, защото успява да спаси 75 души в битката при Окинава. Световна премиера на 24.10.2016 г.

(Кредит снимки: Marvel Studios/ Walt Disney Studios Motion Pictures)

Може също да харесате