Интервю с Майкъл Империоли за "Бесни кучета"

axn-michael-imperioli-s-interview-on-mad-dogs-1600x900

Лекс поставя под въпрос какво означава да бъдеш успешен мъж

Напрегнатата и заплетена екшън-комедия-драма "Бесни кучета" представя изключително талантлив актьорски състав, в това число и Майкъл Империоли със страхотния му герой Лекс. Империоли говори пред Maxim за работата си в сериала, и за това как Лекс бавно, но успешно поставя под въпрос разбирането за това какво означава да бъдеш успешен мъж.

ЛИПСВА ВИ ЛЯТОТО? 

Какво ви привлече към "Бесни кучета" и Лекс?

Мислех, че е уникален за телевизионен сериал. Има обикновени хора в изключително необикновена ситуация. И това ми беше изключително интересно. Ние се опитахме да създадем нещо като предистория, според която Лекс е връзката между всички приятели... неговата история с някои от героите е много дълга. […] Той е този, който трябва да започне наново живота си по изключително скромен начин. 

Да, и е настроен оптимистично в тази ситуация. Често герои като него са представени като изключително огорчени хора и губещи. Но е ясно, че Лекс не мисли, че е губещ.

Има различни нива на това, което хората наричат успех... провалът е относително понятие. И шоубизнесът е една от малкото индустрии, в която дори и да имате чудесен живот, въпреки това може да ви приемат като провалил се човек. 

 (Sony)

Вие сте участвали в сериали, в това число и в "Семейство Сопрано", които са с ясно изразена мъжественост, като "Секс до дупка". "Бесни кучета" също е нещо като "мъжки" сериал, но в същото време е и доста нюансиран. Какви са вашите впечатления, как сериалът се отнася към мъжествеността?

Мисля, че хората очакваха "Ентураж" в джунглата, или нещо такова. Моето желание бе да не правя героите "яки". Ние се намираме в ситуации, в които нямаме престава какво правим. Моята цел като актьор бе проста да бъда обикновен човек.

Кой от героите бихте убили в "Бесни кучета"?

О, Боже, не мога да отговаря на този въпрос. Който сценаристите ми кажат да убия.

 (Sony)

Кои са любимите ви епизоди?

Аз много харесвам "Hat," с Алисън Толман. Тя е страхотна. Освен това харесвам финала. Мисля че той е достоен за край, но в същото време оставя доста въпроси. Оставя вратата широко отворена за още един сезон. Има много възможности.

Може също да харесате