Ето защо не ви се иска да живеете в Белиз

axn-maddogs-open

Тези GIF-ове от "Бесни кучета" ще ви покажат, защо Белиз не е идеално място

Как може да не ви хареса да живеете на място с прекрасно топло време, невероятна вода и курорти, които са създадени само за почивка, нали? Действието в сериала "Бесни кучета" се развива на идиличния остров Белиз, но героите скоро разбират, че мястото крие много повече... вълнение, отколкото изглежда на пръв поглед. Вълнение в най-лошия смисъл на думата. Ние подбрахме няколко GIF-ове от сериала, за да ви покажем за какво става дума.

БИЛИ ЗЕЙН Е НАВСЯКЪДЕ

И така, заобиколени сте от приказно красиви пейзажи. Вие сте там за да си починете. Може би някои хора около вас биха искали да придадат ново значение на думата спокойствие.

Там кипи неспирен купон. Плувен басейн, партита, момчета и момичета, които са във вихъра на купона...

Кое е най-лошото, което може да се случи? Най-лошият възможен сценарий е да се отегчите от всички шантави телевизионни канали, докато разпускате в спа, нали?

Или може би някой съсипва партито ви по напълно неочакван за вас начин. И тогава започва забавната ваканция.

Все пак вие се намирате на сравнително изолирано място и никой не може да чуе писъците ви.

Всички знаем, че крайните ситуации изискват крайни мерки и скоро може да осъзнаете, че използвате съвсем обикновени предмети от ежедневието по необичаен начин. 

Гледането на всички тези сериали може да се отплати. Може да сте научили някои техники от Ханибал, които напълно си пасват с новооткритите ви умения.

И да, може би е най-добре изобщо да не ходите в Белиз, нали? Може просто да гледате всички тези откачени случки от разстояние, по AXN.

И все пак може да похапнете малко сладолед, след като сте станали свидетели на убийство, нали?