Етапите на една телевизионна трагедия

axn-stages-of-a-tv-tragedy-1600x900

Или как да се справите със загубата на любимия си герой?  

Кой не обича малко драма - особено когато става дума за развлечение. Ако сте отдадени на гледането на сериали, сте застрашени от една сериозна заплаха: по време на любимия ви телевизионен сериал могат да се случат някои наистина ужасни неща с любими ваши персонажи.

ТВ СЕРИАЛИ, КОИТО СЕ ЗАВЪРНАХА ОТ МЪРТВИТЕ

 (CBS)

Не се отчайвайте. Ние сме тук, за да ви дадем някои ценни съвети за това как да преодолеете всичките седем етапа на телевизионната трагедия и ще ви помогнем с някои хитрини за това как да преминете от другата страна.    

Етап 1: Шок и отричане

Работата под прикритие и трудните за разрешаване случаи по улиците на Лос Анджелис могат да имат сериозни последствия дори за професионалните агенти.

 (CBS via giphy.com)

За да омекотят стреса те трябва да открият ефективни начини за неговото преодоляване, за да могат да преживеят всички убийства и цялата кръв, която ги заобикаля. Нашият съвет, направете това упражнение и ще почувствате облекчение, точно като професионалистите.

Етап 2: Болка и чувство за вина   

Внезапно животът се оказва едно хаотично и плашещо място.  

 (Fox Network via giphy.com)

Вместо да стенете от болка и самосъжаление, опитайте друг страхотен телевизионен сериал по AXN – "Кости" е перфектен, ние знаем, че един малко по-умерен сюжет е най-подходящото нещо в тази дъждовна есен.

Етап 3: Гняв и пазарене

Залагате на маратон с любимите си свръхестествени фентъзи изкушения, потъвайки дълбоко в света на върколаци и мъртви тела. Кой ще е следващата жертва? Какво да очаквате от опасните върколаци наоколо? Всички отговори могат да бъдат открити в 5-ти сезон на "Истинска кръв" по AXN.

 (AXN via thumbl.com)

Етап 4: Размисъл и самота

Изключвате телевизора. Взирането в черния му екран ви дава комфорт. Излизате, за да се разсеете малко. Никаква телевизия повече - само едно екзотично далечно пътешествие. Какво ще кажете за Белиз? Където поредица от диви приключения могат да покажат наяве мрачни тайни, мрежа от лъжи, илюзии и убийства?

 (Amazon)

Това ви дава идея: време е да гледате "Бесни кучета".

Кръвта и жестокостта ще утешат душата ви - за известно време.

Етап 5: Примиряване

Бъдете позитивни, по-хубавите ви дни тепърва предстоят.    

 (CBS via ibyshire.tumblr.com)

Приели сте трагичната смърт на толкова много любими герои и започвате да намирате покой в това. Изглежда сега е подходящ момент за нов сериал, нови емоции и нови, по-сексапилни герои. 

Етап 6: Връщане към живота

Време е за възстановяване, да отворите място в сърцето си за нови секси персонажи, независимо дали се намират на екзотичния Хавай, или не.

(CBS via scorpion.wikia.com)

По AXN има толкова много герои, в които можете да се влюбите, защото непрекъснато се появяват все нови и нови. 

Етап 7: Приемане и надежда

Поздравления - успяхте да стигнете до последния етап!    

 (ABC via yahoo.com)

Трябва много да се гордеете със себе си. Досега може би сте се чудили какво се е случило във всички тези сериали, които са разбили сърцето ви. Вече не сте човекът, който бяхте в началото. Вече сте по-силни. Можете да се справите с това. Защото по AXN ви очакват нови герои и сюжети!