Екипът на "Ловци на духове 3" говори за новите джаджи

axn-ghostbusters-cast-talks-new-gadgets-1600x900

Дори най-големите критици остават безмълвни! 

Премиерата на изцяло женския ребуут на "Ловци на духове", дело на Пол Фийг, вече е факт и лудостта, наречена "Ловци на духове", работи на пълни обороти. Въпреки интригите около промените в оригиналната комедийна класика, ветераните от "Ловци на духове" Бил Мъри, Дан Акройд и Ърни Хъдзън имат положителни отзиви за филма.

 

Някои от най-отявлените критици са против женския актьорски състав, макар че все пак става дума за истински звезден състав - Мелиса Маккарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс и Кейт Маккинън, който би трябвало да се справи страхотно, ако имаме предвид другите холивудски изпълнения на звездите. Други критикуват хумора във филма, базиран само върху първия трейлър, макар че премиерата е доказателство за това, че шегите пасват перфектно в цялостния контекст. 

 

ПЪТЯТ НА МЕЛИСА МАККАРТИ ВЪВ ФИЛМА


Поне визуалните ефекти и протонният реквизит получават страхотни отзиви и от критици, и от фенове. Видеото, което е публикувано на официалната  Facebook страница на "Ловци на духове 3", показва новите джаджи на екипа, феновете могат да видят и повече подробности за протонната раница, както и за развитието на идеите за протонни гранати, дробилки на духове, пушки, пистолети и ръкавици. Звездите дори споделят и колко тежка е в действителност екипировката, очевидно в резултат на здравите материали и заради външния вид, който прилича на нещо, ръчно сглобено в нечий гараж.  

 

Рекламата на филма на свършва до тук - за да отбележат излизането на новия "Ловци на духове" по кината, Sony Pictures влизат в партньорство с Lyft, за да пуснат т.нар. Ghost Mode, който дава възможност на пътниците да изберат градове, в които да получат възможността да се повозят на Ecto-1. Бъдещите клиенти на Lyft просто трябва да изпратят запитване за безплатен превоз с оригиналния Ecto-1. Жестоко, нали?

Може също да харесате