Абсурдни реклами с екшън звезди от 90-те

axn-cheesy-ads-1600x900

Кой подписва договор за откачена реклама?

Ако сте от хората, които вярват, че звездите винаги са били страхотни и че всичките им изпълнения пред камерата са епични, тогава ви предстои неприятна изненада. Днес медиите създават една нереално съвършена картина на живота, който живеят любимите ни звезди, а те от своя страна много внимателно подбират филмите, в които ще участват, за да отговарят на репутацията си. Но въпреки това дори най-добрите от тези звезди са правили абсурдни неща. Благодарение на интернет изпълненията, с които звездите най-много се срамуват, вече са достъпни за всички. Тук ще видите 10 звезди, които са взели участие в поне една абсурдна реклама! 

GALLERY

1) Жан-Клод Ван Дам – реклама на дъвките Black Black  

Жан-Клод Ван Дам е една от най-всестранно развитите звезди в Холивуд. Вие може би сте гледали филми с негово участие, в които той е в ролята на героя и други, в които е злодея, във филми като „Непобедимите 2“, може би сте го гледали и в реклами на различни продукти, като дъвката Black Black. Трудно е да се каже дали Ван Дам е смутен от откачената японска реклама, в която участва, преди да стане богат и известен, защото отстрани изглежда, че той се забавлява, а ние се радваме на изпълнението, което показва на екран.

2) Арнолд Шварценегер - енергийна напитка Alinamin V

Арнолд Шварценегер участва в реклами на енергийна напитка Alinamin V на Takeda Pharmaceutical Company. Ако днес виждате за първи път това, внимавайте, никога няма да можете да забравите гледката на Шварценегер в тази недодялана реклама. Тя е това, което днес бихме определили като абсурдна и непрактична реклама, да не говорим за дразнещия смях на Шварценегер…

3) Никълъс Кейдж - рекламата на Sankyo Pachinko

Никой не може да обвини Никълъс Кейдж за това, че го е грижа какво мислят хората за него, защото той прави всичко, което иска, когато поиска. Нещо повече, поредицата реклами, които той прави за Sankyo Pachinko, японска хазартна компания, е доказателство за това, че думата "неудобство" просто не присъства в неговия речник.

4) Силвестър Сталоун - реклама на шунката Ito 

Като се замислите за Силвестър Сталоун, първото, което ви идва на ум е Рамбо, който взломява врати и стреля безмилостно по врага. Сталоун без съмнение изобщо не си поплюва във всичките си филми, а хората обичат бойните сцени, в които той накрая убива лошия след напрегнат ръкопашен бой. По тази причина, хората, които разбират, че Сталоун участва в реклама на шунка със сигурност са имали големи очаквания за екшън с шунка, само че надеждите им са били съсипани. 

5) Харисън Форд - реклама на бира Kirin 

Харисън Форд е известен с това, че приема сериозни роли във филмите, изглежда той приема насериозно и пиенето на бира. 

6) Луси Лиу – реклама на диетична бира Suntory

В рекламата на диетична бира Suntory, Луси предизвиква гравитацията като кара колело на един небостъргач и успешно изпълнява странни номера, благодарение на бирата, от която отпива в края на рекламата! 

7) Жан-Клод Ван Дам - реклама на Volvo

Над 87 млн. души са гледали невероятния шпагат, който прави Ван Дам между два движещи се по магистрала камиона Volvo, на фона на "Only Time", в изпълнение на Еня. Абсурдна, но паметна.

8) Чък Норис - пародия на рекламата на Volvo на Ван Дам

Чък Норис прави пародия на прочутия "Епичен шпагат" на Жан-Клод Ван Дам с камионите на Volvo като повтаря каскадата с два самолета и близо дузина мъже, които балансира на главата си във формата на коледно дърво. Фалшива, на забавна. 

9) Долф Лундгрен - реклама на дъвка Hubba Bubba

Ако Жан-Клод Ван Дам може да участва в реклама, то значи и Долф Лундгрен може да го направи!

10) Кевин Сорбо - реклама на Pert Plus

Кевин Сорбо мисли за косата си, но тя не е единственото нещо, за което мисли!