5 малко известни подробности за Крис O'Донъл

axn-little-know-chris_odonnell1600x900

Разберете какво крие звездата!

Ние сме го гледали във филмите за Батман, той ни накара да се влюбим в него в "Луда любов", а сега всички се радваме на участието му в ролята на Калън в "Морски детективи: Лос Анджелис", но все още има неща, които не знаем за него!

ЕТО КАКВО СИ ПОЖЕЛАВА ЗА КОЛЕДА ЕКИПЪТ НА МОРСКИ ДЕТЕКТИВИ ЛОС АНДЖЕЛИС 

1) Той има голямо семейство. Когато тръгва на семейно пътуване Крис трябва да раздели резервациите си за самолет на две групи, защото сайтовете за самолетни резервации прекъсват резервациите до шест пасажери. Той и съпругата му, Каролин, имат пет очарователни деца. За Крис винаги е било много важно да има традиционно семейство и винаго е имало значение в начина, покойто е изграждал кариерата си. По тази причина пой се съгласява да изиграе ролята на Калън, тъй като този ангажимент е с по-ясна ангажираност, отколото работата му в различни филми.

(Getty Images)

2) Майка му го следва в шоубизнеса. Да, това в "Морски детективи: Лос Анджелис" наистина е майката на Крис. Всичко започва с барбекю в дома на Крис с приятеля му Ел Ел Куул Джей и семействата им. Изпълнителният продуцент Шейн Бренан бил насреща и решава да включи майките и на двамата в сериала. Крис все още получава телефонни обаждания от майка си, която му подхвърля нови сюжети, в които би могла да играе. 

3) Той е сервирал закуска на Майкъ Джордан. През 1987 г. младият Крис O'Донъл участва в реклама на McDonald's, в която сервира на суперзвездата от NBA. Като имаме предвид колко запален фен на Чикаго е Крис, това е било невероятно преживяване за младия тийнейджър!

4) Пристрастен е към риалити формата Survivor. А не обича ли всеки човек тази 43 минутна перфектно създадена драма?

5) Той е запален по голфа. Тази любопитна подробност е известна за всички, които са последователи на Крис в Instagram. Когато не публикува свои собствени снимки или видеа от красиви места (като тази по-долу), той поства страхотни голф моменти.

 

Last minute prep. #attproam @attproam #imhome

Video zveřejněné uživatelem chrisodonnell (@chrisodonnell),Úno 10, 2015 v 3:26 PST

Може също да харесате